Denna artikel är en annons

Med hjärtat i Haninge sedan 100 år!

Vi tycker om att vara lokala

Då andas vi samma luft som du och känner området som du bor och verkar i. Vi är stolta över att ha funnits här i Haninge i mer än 100 år, sedan starten av Sveriges första jordbrukskassa i Västerhaninge. Det började med att vi hjälpte våra kunder med insättningar och uttag. Det gör vi fortfarande – genom våra smarta digitala tjänster. Men vi bidrar med mycket annat också.

 

Vi på Swedbank har ett brett utbud av tjänster och har lång erfarenhet av att hjälpa både företag och privatpersoner. Att vi är lokala innebär inte att vi är begränsade. Tvärt om. Vi har gemensamma resurser i regionen som garanterar kontinuitet, kompetens och snabba besked. Hos oss är du alltid välkommen, oavsett om du vill prata om din vardagsekonomi eller vill ha hjälp med långsiktig finansiell planering.

 

Fastighetsbyrån, Stockholms största mäklarföretag, hjälper dig med bostadsaffären. Vi sitter i nya lokaler i f.d. kommunhuset i Haninge Centrum, och självklart var det vi som fick förtroendet och på rekordtid förmedlade de 115 bostadsrätter som nu håller på att färdigställas där.

 

På Juristbyrån är vi experter inom familjejuridik. Vi vet vad som gäller juridiskt när man flyttar ihop, separerar, avlider eller ställs inför något annat av livets alla avgörande skeden. Vi kan också hjälpa dig med ditt företagsavtal.

 

Allt hänger ihop

Allt hänger ihop – ekonomi, boende och juridik. Och just nu, när det händer så mycket i Haninge, är det viktigare än någonsin att ha en stark lokal partner. För oss är det självklart att vara en del av Haninges framtidsvision och utveckling. Tillsammans kan vi få Haninge att växa!

Swedbank

Telefon: 08-707 06 30

E-post

Fastighetsbyrån

Telefon: 08-745  22 25

E-post

Juristbyrån

Telefon: 073-734 45 41

E-post